Hallo, ik ben Marylène, het gezicht achter Heart of flower.

 

Door mijn lieve man Christophe heb ik DE stap gezet om iets met mijn passie voor bloemen te doen. Door onze eerste zwangerschap van onze zoon in 2013 (waar ik op 3 maand al thuis was) zijn we beginnen zoeken wat we konden doen. Eerst heb ik hier en daar wat workshops gevolgd en toen het heel hard begon te kriebelen, ben ik mijn opleiding bij Syntra West gestart voor floriste. In juni 2014 zijn we dan met glans geslaagd voor onze opleiding. We zijn dan eerst nog wat workshops blijven volgen om nog de nodige ervaringen op te doen. Na de geboorte van ons dochter in 2015, zijn we nog wat blijven twijfelen wat we uiteindelijk gingen doen, in bijberoep starten of toch maar in hoofdberoep. Het twijfelen heeft geduurd tot 1 april 2017, dan zijn we direct gestart in hoofdberoep in combinatie met helpen in de zaak van mijn man die tuinman is. Wij blijven ons ook nog altijd bijscholen voor nieuwe technieken bij te leren.

 

We hebben ook de keuze gemaakt om op bestelling te werken, zo kunnen we de kwaliteit en versheid van de bloemen en/of planten optimaal houden. En we hebben er nog een paar rare keuzes bijgemaakt, pampertaarten op bestelling (we hebben er ook op de webshop die op stock staan) en gepunnikte manden/ flowerhoops. Een pampercreatie is altijd leuk om kersverse ouders cadeau te doen. We werken hierbij altijd met pampers van het merk Pampers en maat 3 (er zijn andere mogelijkheden ook mogelijk op aanvraag). Een mand/ flowerhoop met naam en/of afbeelding is ook altijd heel leuk om te geven bij geboorte, verjaardag, communie,... de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Veel plezier op onze website/webshop! Bezoek ook eens onze Facebookpagina en/of Instagrampagina. Vind je iets niet? Mail, bel of sms gerust, we gaan je met heel veel plezier verder helpen.

 

 

Veel groetjes Marylène